In beweging voor Leergeld Salland

Bewegen is belangrijk voor kinderen: het zorgt dat ze zich goed voelen, het is gezond voor hun lijf én het maakt dat hun brein zich beter ontwikkelt. Dr. Erik Scherder (de breinprofessor) zegt zelfs dat fitte kinderen beter zijn in rekenen en taal!

Leergeld Salland: geld voor sport

Omdat niet elke ouder het lidmaatschap op een sportclub kan betalen, missen sommige kinderen en jongeren deze broodnodige beweging samen met anderen. Leergeld Salland kan deze ouders helpen door het lidmaatschap te betalen en de kleding en spullen die nodig zijn om echt mee te kunnen doen. 

Bij Obalo zetten we het brein van onze leerlingen en dat van onszelf elke dag flink aan het werk, en nu zijn we écht in beweging gekomen voor Leergeld Salland!

Wat en wanneer

Op zaterdag 23 september hebben wij, Agnes en Elvira, een fietstocht van bijna 60 kilometer gemaakt, langs een heel aantal leerlingen en oud-leerlingen. We zijn bij veel van hen zó leuk ontvangen! Zelfs met een slinger, en met muziek en chocola 🙂 Het was prachtig weer, met maar een half uurtje regen en het was een geweldige dag!
Hier zie je een kleine impressie:

We gaan Leergeld een mooi bedrag aanbieden (de stand op 23-9 is al 425 euro!). Sponsoren/doneren kan nog tot 29-9 via deze knop:

Stand van zaken

We hebben intussen bijna 60 kilometer gefietst, voor LEERGELD SALLAND!

leergeld salland


Je kunt doneren via geef.nl. Zo zitten wij er niet tussen en gaat al het geld rechtstreeks naar Leergeld Salland.


Misschien ook interessant:

>