Contact

Wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Dat gaat gaat eenvoudig hier: 

Natuurlijk kun je ook contact opnemen via onderstaand formulier.
We zullen zo snel mogelijk reageren!

Ons adres:

Vrieswijk 1
8103 PB Raalte

0572-850400

Betrokken

Er wordt goed gekeken wat nodig is voor het kind. Het kind wordt hierin zelf volledig betrokken.

Moeder van S.

Mogelijkheden

Bij Obalo denken ze vooral vanuit de mogelijkheden van een kind.

moeder van B.

Bij Obalo zijn we er om kinderen en jongeren te helpen om betere schoolresultaten te behalen en daardoor meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarmee hopen we ook jou als ouder te helpen, want we weten hoe vervelend het is als je ziet dat je kind het moeilijk heeft op school. Dus, als je vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe we te werk gaan, aarzel dan niet en stuur ons een berichtje.
Wij, Agnes en Elvira staan voor jou en je kind klaar. Of je nu wilt weten hoe we te werk gaan, wat ons onderscheidt van de rest, of gewoon wilt weten hoe we jouw kind kunnen helpen.

Informatie

Je kunt ook veel informatie op deze website vinden. Wat er niet op staat, zijn de tarieven van onze begeleiding. Dat doen we expres niet: in de eerste plaats omdat we verschillende mogelijkheden hebben voor hulp, met verschillende prijskaartjes. En in de tweede plaats willen we zeker zijn dat je weet wat wij voor je kind kunnen betekenen, voor we je de tarieven vertellen. Zo kun jij het beste een besluit nemen.

We doen ons best om supersnel te reageren, ook in schoolvakanties. Meestal reageren we per e-mail. Onze agenda's zitten namelijk erg vol met leerlingen, waardoor we lang niet altijd in de gelegenheid zijn om te bellen. Zo kun jij ook weer op je eigen moment reageren. 

We zien je bericht graag tegemoet!


>