Elvira Pont

Elvira Pont is in 2001 gestart met Obalo. Zij is psychodiagnostisch remedial teacher: zij is specialist in de verwerking van informatie in het brein, die nodig is om op school dingen te kunnen leren. Hieronder stelt ze zich verder aan je voor.

Ik ben Elvira Pont en ik wilde van jongs af aan al "juf" worden. Zo geschiedde: in 1992 was ik klaar met de Pabo en startte ik met werken op mijn eerste school - de Jozefschool - in Zwolle. Na enkele jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, ging ik met mijn gezin voor een paar jaar naar het buitenland. Daar besloot ik dat ik niet meer "voor de klas" wilde, maar dat ik beter ben in het individueel helpen van kinderen. Ik heb een tweejarige Masteropleiding tot Remedial Teacher gevolgd, talloze cursussen (onder meer eentje om dyslexiespecialist te worden), twee NLP opleidingen en ook nog een tweejarige Master tot Psychodiagnostisch specialist. Ergens in die periode van opleidingen - in 2001 - ben ik begonnen met Obalo. Eerst bij mij thuis aan de Warmelo in Raalte, maar nu al weer een heel aantal jaren aan de Drostenkamp. 

Wat betekent Obalo voor jou?
Mensen vragen wel eens: als je 3 miljoen wint, zou je dan stoppen met werken? En dan zeg ik altijd NEE! Vaak horen we jaren later nog hoeveel we hebben kunnen bijdragen aan de schoolse ontwikkeling en voor het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren. Het is bijzonder om zulk waardevol werk te mogen doen!

Heb je ook hobby’s?
Ja! Ik speel heel graag golf, ik zing en lees graag en ik vind spelletjes doen ook erg leuk. Ik luister graag naar muziek, en ik houd van klessebessen.

Elvira geeft bij Obalo:

Wil je een afspraak met Elvira maken voor een gratis adviesgesprek? Neem hier contact op of prik meteen een moment in haar agenda:

LBRT

Elvira is als remedial teacher generalist geregistreerd bij de
Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT).
Hier legt de LBRT het belang van remedial teaching uit:
"Een remedial teacher helpt je kind echt vooruit"


>