Moeite met

Heeft je kind moeite met een bepaald schoolvak, zoals begrijpend lezen of rekenen? Of is het concentreren of het leren in het algemeen lastig?
Hieronder vind je voor elk probleemgebied een link naar een eigen pagina. Daar kun je lezen over de problemen waar je kind misschien tegenaan loopt, over de factoren die mogelijk een rol spelen en over hoe wij kunnen helpen.  

Elk kind is uniek en heeft zijn of haar eigen leerweg en -tempo. Als die ontwikkeling op een of meer gebieden niet lekker loopt, dan kan dit zorgen voor frustraties, somberheid en stress bij je kind. En er kunnen zelfs spanningen ontstaan. Heeft je kind moeite met een of meer schoolvakken en kan hij of zij extra hulp gebruiken bij het leren? Wij helpen kinderen en jongeren te leren wat nodig is om betere resultaten te halen en daardoor weer meer zelfvertrouwen te krijgen. 

Informatie per vak

Zoek de pagina ('s) op die gaat over het schoolvak waar je kind moeite mee heeft. Daar vind je allerlei informatie over de specifieke problemen die dit met zich meebrengt. Ook vertellen we je welke factoren een rol kunnen spelen bij het ontstaan van de achterstand en bij de moeite die het je kind kost. Als je kind meer vakken lastig vindt, kijk dan eens of er overeenkomsten zijn in deze factoren. De kans is groot dat daar de oorzaak ligt. En meteen vaak de oplossing!

Hulp voor je kind

Wil je vooral weten op welke manieren wij je kind kunnen helpen? Op de pagina hulp voor je kind vind je meer informatie over de soorten begeleiding die we je kind kunnen bieden.

Adviesgesprek
Alles wat je wilt weten over onze hulp aan je kind kun je vragen in een gratis adviesgesprek. Zo weet jij of je bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om hulp voor je kind. Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.


>