Gratis adviesgesprek

We hebben bij Obalo veel mogelijkheden voor hulp en in een gratis adviesgesprek bespreken graag met je wat de beste keuze is voor je kind. Op basis van alles wat je vertelt, kunnen we je advies geven over de hulp die je kind nodig heeft. Het gesprek is gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Via de knop kun je direct een afspraak maken in onze agenda:

Je kunt ook hieronder je gegevens invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bij Obalo zijn we er om kinderen en jongeren te helpen om betere schoolresultaten te behalen en daardoor meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarmee hopen we ook jou als ouder te helpen, want we weten hoe vervelend het is als je ziet dat je kind het moeilijk heeft op school.
In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen we vertellen hoe wij, Agnes en Elvira, je kind kunnen helpen.

Zo gaat het aanvragen van een adviesgesprek:

  1. Via deze pagina laat je ons weten dat je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek wilt. Als je op bepaalde momenten echt niet kunt, zet dat dan even in het bericht. Wil je een online gesprek? Geef dat dan ook even aan.
  2. Agnes of Elvira stuurt je een e-mail terug met één of meer voorstellen voor een datum en tijd.
  3. Jij laat weten wat past in je agenda. Als je kind op de middelbare school (of hoger) zit, dan vinden we het fijn als hij/zij er ook bij is.
  4. We bevestigen de afspraak en dan zien we je (live of online) op het afgesproken moment.

Zo gaat verloopt het adviesgesprek:

In het adviesgesprek proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de problemen, wat er aan de hand kan zijn en hoe je kind geholpen kan worden. We geven advies over het soort hulp dat nodig is en vertellen je welke tarieven daarbij horen.
Die tarieven vind je niet op onze website: in de eerste plaats omdat we verschillende mogelijkheden hebben voor hulp, met verschillende prijskaartjes. We willen eerst met jou in gesprek om jou goed te kunnen adviseren over de beste mogelijkheid voor je kind. En in de tweede plaats willen we zeker zijn dat je weet wat wij voor je kind kunnen betekenen, voor we je de tarieven vertellen. Zo kun jij het beste een besluit nemen.
In of na het gesprek besluit je (of besluiten jullie) of je de voorgestelde hulp wilt. Je vult het aanmeldformulier in en wij plannen je kind in. Uiteraard houden we daarbij rekening met het rooster van je kind en als dat nodig is - waar mogelijk - ook met jouw drukke agenda.

We zien je bericht graag tegemoet en hopen je binnenkort te spreken!


>