Leer Leren in 10 wekelijkse lessen

De training is bedoeld voor middelbare scholieren van alle niveaus. In 10 wekelijkse bijeenkomsten van 1 tot 1½ uur leer je in een klein groepje met andere middelbare scholieren hoe je slim en effectief kunt leren. Als het studeren wat stroef gaat is deze training een absolute must, maar ook als het leren je gemakkelijk afgaat, helpt deze training je bij het nog slimmer aanpakken van de studie. We kijken naar concentratie, motivatie, het omgaan met storingen, je studie-omgeving, het stellen van doelen, mindmappen, het onderscheiden van hoofd- en bijzaken in teksten, het indelen van een studiesessie, plannen en nog veel meer. Door het leren van deze zaken hoef je minder tijd aan je huiswerk te besteden en gaan je resultaten omhoog. Er is een aparte bijeenkomst voor je ouders/verzorgers, zodat we ze kunnen vertellen over de aanpak die we de leerlingen aanleren.

De groepjes bestaan uit maximaal 10 scholieren, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.


KOSTEN EN LOCATIE

De kosten van deelname aan de training van 10 wekelijkse lessen bedragen 395 euro. Daarnaast betaal je 65 euro voor een set cursusmateriaal met o.a. een mindmapblok, een set Stabilo Mindmapstiften, jongleerballen, een studieplanner en het boek Leer Leren van John Cliteur. 
De training is bij Obalo aan de Drostenkamp 1a in Raalte en wordt gegeven door Elvira Pont op 10 donderdagen van 17:00 tot ca 18:00.

Neem snel contact op voor meer informatie of aanmelden!


>