Graag je feedback

We hebben de geheugentypetest gemaakt om jou te helpen. Maar nu zijn we natuurlijk wel heel benieuwd of dat ook is gelukt! En of er nog dingen zijn die we anders zouden moeten doen. Zo kunnen wij de test nog beter maken en jou en andere ouders nog beter helpen.
Zou je daarvoor een paar vraagjes willen beantwoorden?
Het kost je weinig tijd, en wij zijn superblij met jouw feedback.
Hieronder vind je de knop naar de vragen. Alvast enorm bedankt!

Feedback is van onschatbare waarde voor het voortdurende verbeteringsproces van onze geheugentypetest, speciaal ontworpen voor jou als ouder. Jouw inbreng speelt een cruciale rol in het vormgeven van een effectief hulpmiddel dat niet alleen jou, maar ook andere ouders helpt om inzicht te krijgen in het geheugen van hun kind, zo beter te begrijpen waarom bepaalde dingen op school minder goed lukken en hem of haar beter te kunnen helpen. Bijvoorbeeld door onze hulp in te schakelen. Ben je benieuwd hoe we jouw kind kunnen helpen? Maak dan gewoon even een afspraak voor een gratis adviesgesprek: 

Door feedback te geven, bied je ons waardevolle inzichten in jouw ervaringen met de test. Dit stelt ons in staat om inzicht te krijgen in wat goed werkt en wat mogelijk verbeterd kan worden. Jij bent onze directe bron van informatie over hoe duidelijk de instructies zijn, of de tips relevant en interessant genoeg zijn, en hoe gebruiksvriendelijk de interface is. Jouw perspectief als gebruiker helpt ons om de test continu aan te passen en aan te scherpen, waardoor we kunnen blijven voldoen aan jouw behoeften en verwachtingen.

Bovendien draagt jouw feedback bij aan het verfijnen van de test voor andere ouders die deze willen gebruiken. Jouw inzichten kunnen een positieve impact hebben op de ervaring van andere ouders en hen helpen om maximaal profijt te halen uit de geheugentypetest.

Dank vast voor je hulp: samen kunnen we werken aan het creëren van een effectief instrument dat jou helpt om je kind beter te begrijpen en te kunnen helpen.


>