Online begeleiding: gewoon vanuit je huis

Het zijn vreemde tijden. We zijn niet de enigen die dat zeggen, en met een reden: het corona-virus en alle maatregelen daaromheen gooien ons normale leven flink op zijn kop. Maar... we gaan niet bij de pakken neerzitten en verzinnen "gewoon" een oplossing: we gaan digitaal!


Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te kunnen helpen nu ze thuis zitten, maken we extra ruimte vrij in onze agenda's. Ook wij kunnen nu even niet sporten of zingen, dus dat zorgt voor wat tijd.


Alle "normale" hulp blijven we gewoon bieden. U kunt nog steeds kiezen voor trajecten van bijvoorbeeld 12 of 20 lessen. Zolang dat nodig is, doen we dat online, en wanneer het weer kan en mag kunnen we weer overgaan naar "live" begeleiding in de praktijk in Raalte.


Wat bieden we nu extra?

Een speciaal kort traject met 6 lessen van een 45 minuten, te verdelen over de dagen in de weken dat uw kind niet naar school gaat, voor 295,- 

Vooraf hebben we een gesprekje over waar u wilt dat we aan werken. 

Dat kan (extra) uitleg zijn van het schoolwerk dat uw kind heeft gekregen of iets specifieks aanleren, zoals grammatica (de "d's en de t's) of het maken van een slimme samenvatting. ​De begeleiding verschilt inhoudelijk niet van wat we anders doen.
Lees hier meer over wat we kunnen doen voor


Ook breintraining is mogelijk, om het werkgeheugen van uw kind te verbeteren, vlotter te leren redenen of  "breinfitter" te worden.

Klik hier voor meer informatie over onze breintrainingen.


Wat thuis nodig is, is een laptop/computer/tablet met een camera en microfoon, en een rustige plek voor uw kind.


We spreken elkaar in een gratis adviesgesprek online of aan de telefoon. En op de afgesproken dagen en tijden gaan wij met uw kind aan de slag. Zo eenvoudig is het.

Meld uw kind aan

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Let op: er is plek voor maar een paar extra leerlingen (dat is niet zo veel) .
dus vol = helaas vol...