Online begeleiding: gewoon vanuit je huis

Het corona-virus en alle maatregelen daaromheen gooien ons normale leven flink op zijn kop. Ook als de kinderen straks weer naar school gaan, is het verre van normaal. Maar


Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te kunnen helpen nu ze thuis zitten, maken we extra ruimte vrij in onze agenda's. Ook wij kunnen nu even niet sporten of zingen, dus dat zorgt voor wat tijd.


Alle "normale" hulp blijven we gewoon bieden. U kunt nog steeds kiezen voor trajecten van bijvoorbeeld 12 of 20 lessen. Zolang dat nodig is, doen we dat online. We verwachten dit in elk geval te doen tot de zomervakantie, maar wanneer het weer kan en mag kunnen we weer overgaan naar "live" begeleiding in de praktijk in Raalte.


Wat bieden we nu extra?

Van de mei- tot aan de zomervakantie zijn we superflexibel: binnen de mogelijkheden van onze agenda's spreken we tot de zomervakantie net zoveel lessen af als u wilt. Een keer in de week of vaker, zolang het pas, kan het.


Omdat we snappen dat u niet zeker weet of online begeleiding werkt voor uw kind bieden we u 2 gratis online lessen* aan om het uit te proberen. 

In een gratis adviesgesprek (telefonisch of via beeldbellen) vertelt u waar u zich zorgen over maakt en leggen wij uit hoe we dat kunnen oplossen.

We kunnen heel gericht aan de slag met (een deel van) het vak dat uw kind lastig vindt. breuken bijvoorbeeld, grammatica (de "d's en de t's) of het maken van een slimme samenvatting. De begeleiding verschilt inhoudelijk niet van wat we anders doen.


Lees hier meer over wat we kunnen doen voor


Ook breintraining is mogelijk, om het werkgeheugen van uw kind te verbeteren, vlotter te leren redenen of  "breinfitter" te worden.

Klik hier voor meer informatie over onze breintrainingen.


Wat thuis nodig is, is een laptop/computer/tablet met een camera en microfoon, en een rustige plek voor uw kind.


We spreken elkaar in een gratis adviesgesprek online of aan de telefoon. En op de afgesproken dagen en tijden gaan wij met uw kind aan de slag. Zo eenvoudig is het.


*dit geldt voor de begeleiding van Agnes en Elvira. Niet voor de bijles van Marit.

Maak een afspraak 

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op. Ook in de meivakantie.

Let op:  vol = helaas vol...