betere leerprestaties en meer zelfvertrouwen
Gaat het leren lezen, spellen of rekenen van uw kind niet naar verwachting? Dan kunnen wij helpen met begeleiding. We zetten onze kennis en jarenlange ervaring in om eruit te halen wat erin zit.
Lees meer
Soms is het niet duidelijk waarom er op school iets niet goed lukt. Wij kunnen onderzoek doen om erachter te komen wat er aan de hand is. Zo kan uw kind op de best passende manier worden geholpen.
Lees meer
Gaat het op de middelbare school niet lekker met uw kind? Wij helpen met leren leren, plannen, een rustige werkplek en alles wat nodig is om het zo snel mogelijk zelf te kunnen.
Lees meer

WIJ WERKEN MET UW KIND

Obalo heeft een heel team met professionals. Van orthopedagogen tot pedagogen en remedial teachers. Allemaal hoog opgeleid om uw kind zo goed mogelijk te kunnen helpen.
team

GUNT U UW KIND ZO SNEL MOGELIJK HULP?

Bel of e-mail ons voor een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER OBALO

Wij zijn je dagelijks nog altijd dankbaar voor jouw enorme inzet voor Joshua en de ondersteuning aan ons.... Een vakvrouw met ❤️ voor de zaak. Josh begint morgen aan zijn nieuwe avontuur en heeft zich uit de naad gewerkt om naar de VMBO te kunnen... Het is hem gelukt en daar heeft Obalo het fundament voor gelegd. Thanx 🙏

FIONA STOREY

Ouder

Goede diagnosestelling van waaruit we hem verder kunnen helpen. Het is voor Thijs een startpunt om verder te werken aan zijn zelfstandigheid en leesvaardigheden.

M. Snijders

Ouder

Gerichte oefeningen bij onderdelen van de rekentoets. Door te oefenen heeft Jort meer zelfvertrouwen gekregen in het maken van de toets.

J. Menkveld

Ouders

Zijn niveau is verbeterd, maar nog belangrijker: hij heeft geen hekel meer aan lezen! En dat is de echte winst!

Ouder van Joost

Betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Wij helpen uw kind met begeleiding, onderzoek en studiecoaching.

Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

DIPper of KIKker?

Zwervend op Pinterest zag ik een plaatje voorbijkomen met de titel: Ben jij een DIPper of ben jij een KIKker? Nieuwsgierig geworden opende ik de pagina en las dat het ging om de Cirkel van 8, een model waarin inzichtelijk wordt gemaakt hoe je zelf invloed hebt op een situatie door de manier waarop je ergens naar kijkt. Stel, je hebt een probleem, je zit met een lastige situatie, een situatie met een storing, hoe […]

anticiperen of anti-ciperen

Tijdens mijn rijlessen, ruim 30 jaar geleden, hoorde ik het woord anticiperen voor het eerst. Daar kwam het woord anti in voor, dus het was vast iets wat je tegen moest houden… Eigenlijk was die eerste gedachte zo gek nog niet, want doordat je je goed voorbereidt kun je tegenslag voorkomen. Het was dus eigenlijk niet tegen, maar juist heel erg voor… Volgt u het nog? Volgens het woordenboek op mijn laptop is anticiperen: iets […]

puber denkt na

Een goed cijfer of tijd hebben voor je vrienden…

"Een jongen heeft geleerd voor een proefwerk Engels en vlak voor het avondeten overhoort zijn vader hem. Hij heeft zes van de tien woordjes goed. Tijdens het eten krijgt de jongen een app van zijn vrienden; of hij mee gaat voetballen. Natuurlijk kom ik, appt hij terug. Na het eten kondigt hij aan dat hij gaat voetballen en zijn vader barst in woede uit: ‘Hoezo voetballen…" "...je hebt morgen een proefwerk en je kent het […]