Wie werken bij Obalo

Wie werken bij Obalo? Wat voor mensen zijn het en waarom kunnen zij uw kind helpen met het leren? Natuurlijk wilt u dat ook weten. Hier stellen wij ons aan u voor, zodat u ons al een beetje kent voor u bij ons binnenstapt.
Op de foto rechtsboven ziet u Marit nog staan; zij heeft het stokje inmiddels doorgegeven aan Ruben en we zullen snel zorgen voor een up-to-date en coronaproof foto!
Elvira

Elvira Pont

Eigenaar, remedial teacher, psychodiagnostisch specialist, breintrainer
Elvira is in 2002 begonnen met Obalo vanuit de passie om kinderen meer zelfvertrouwen te geven doordat het op school beter lukt. "Het is geweldig om kinderen en jongeren vooruit te zien gaan, ze te zien groeien in vaardigheden, in zelfstandigheid en in zelfvertrouwen." Elvira is van oorsprong basisschoolleerkracht, maar werkt bij Obalo als (geregistreerd) Remedial Teacher en psychodiagnostisch specialist. Haar specialiteiten zijn onder andere het leren leren, verbeteren van het (werk-)geheugen, leren met dyslexie en het leren van alle talige vakken.
Agnes

Agnes Eisses

Studiecoach, remedial teacher, breintrainer
Agnes is studiecoach en Remedial Teacher bij Obalo. Ze is begonnen als groepsleerkracht in het basisonderwijs, en via een aantal zijwegen (o.a. in detailhandel, kinderopvang, keuken en kunstatelier) kwam ze bij Obalo terecht. “Ik werk voornamelijk met pubers bij Obalo XL en geniet er elke keer weer van wanneer ik een jongere zie veranderen, zelf de regie zie nemen en opbloeien. Inzicht in jezelf is de eerste stap om vooruit te komen. Dat heb ik ooit zelf geleerd en dat geef ik ook graag door.”
Ruben Benter

Ruben Benter

Bijlesleraar
Ruben is derdejaars Pabo-student die bijles geeft aan basisschoolkinderen bij Obalo. Hij is een intelligente, enthousiaste, rustige jongen die veel tijd neemt voor het kind. Hij is vakinhoudelijk sterk en vindt het interessant om verschillende aanpakken van kinderen te zien en om er dus achter te komen hoe kinderen denken.

We hebben bij Obalo veel mogelijkheden voor hulp en in een gratis adviesgesprek bespreken graag met u wat de beste keuze is voor uw kind. Op basis van alles wat u vertelt, kunnen we u advies geven over bijvoorbeeld een onderzoek, privébegeleiding of hulp in de studeerkamer. Het gesprek is gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Fill out my online form.

rust thuis
Even mijn complimenten. Wat heb je een prettige manier van benaderen naar pubers toe. B. vond het heel fijn en voelde zich heel gehoord! Thanxxx
Name

Name

In het gesprek waarin wij de problemen van ons kind hebben beschreven kregen we tips waar we beter terecht zouden kunnen. Deze hebben we opgevolgd en daar zijn we tot op de dag van vandaag nog erg blij mee! Obalo nogmaals heel hartelijk bedankt!

Ouders

Wat ik het fijnste vond was dat Elvira echt begreep wat er aan de hand kon zijn en ze kon ook meteen uitleggen hoe mijn dochter het beste geholpen kon worden.

Moeder