Wie werken bij Obalo

Wie werken bij Obalo? Wat voor mensen zijn het en waarom kunnen zij uw kind helpen met het leren? Natuurlijk wilt u dat ook weten. Hier stellen wij ons aan u voor, zodat u ons al een beetje kent voor u bij ons binnenstapt.
Elvira

Elvira Pont

Eigenaar, remedial teacher, psychodiagnostisch specialist
Elvira is in 2002 begonnen met Obalo vanuit de passie om kinderen meer zelfvertrouwen te geven doordat het op school beter lukt. "Het is geweldig om kinderen en jongeren vooruit te zien gaan, ze te zien groeien in vaardigheden, in zelfstandigheid en in zelfvertrouwen." Elvira is van oorsprong basisschoolleerkracht, maar werkt bij Obalo als (geregistreerd) Remedial Teacher en psychodiagnostisch specialist. Haar specialiteiten zijn onder andere het leren leren, verbeteren van het (werk-)geheugen, leren met dyslexie en het leren van alle talige vakken.
Marian

Marian Lugtenberg

Remedial teacher, dyslexiespecialist en studiecoach
Marian werkt al járen bij Obalo, als Remedial Teacher en studiecoach. Ook Marian komt uit het onderwijs: ze is opgeleid tot basisschoolleerkracht, maar ook tot lerares Nederlands. Als dyslexiespecialist én lerares Nederlands weet ze precies waar jongeren op het voortgezet onderwijs tegenaan kunnen lopen met de talen en met teksten en wat je daar het beste aan kunt doen. En ze weet - ook bij kinderen op de basisschool - met welke kleine stapjes je toch kunt komen waar je moet zijn.
Agnes

Agnes Eisses

Studiecoach, remedial teacher, Jungle Memory-coach
Agnes is studiecoach en Remedial Teacher bij Obalo. Ze is begonnen als groepsleerkracht in het basisonderwijs, en via een aantal zijwegen (o.a. in detailhandel, kinderopvang, keuken en kunstatelier) kwam ze bij Obalo terecht. “Ik werk voornamelijk met pubers bij Obalo XL en geniet er elke keer weer van wanneer ik een jongere zie veranderen, zelf de regie zie nemen en opbloeien. Inzicht in jezelf is de eerste stap om vooruit te komen. Dat heb ik ooit zelf geleerd en dat geef ik ook graag door.”
Ton Keesom

Ton Keesom

Huiswerkbegeleider in de studeerkamer
Ton heeft veel ervaring in het onderwijs. Zo werkte hij als leerkracht, trainer en schoolleider. Onderwijs zit in zijn bloed net zoals het goed plannen en helpen van kinderen die een extra zetje in de rug nodig hebben. Hij is gek op rekenen/wiskunde, taal en wetenschap en techniek. Je kunt dus met al je huiswerkkwesties bij hem terecht; geen vraag is hem te dol, dus kom maar op! Ton werkt op dinsdag- en donderdagmiddag met de leerlingen in onze Studeerkamer.
Marit

Marit Rouwenhorst

Bijles-juf
Marit is de dochter van Elvira en het onderwijs zit echt in haar genen, net als passie voor het helpen van kinderen. Ze zit in het laatste jaar van de Katholieke Pabo Zwolle en ze staat voor haar WPO-stage twee dagen voor groep 3/4 op de Heilig Hartschool in Lemelerveld. Bij Obalo geeft zij op zaterdag bijlessen. Superfijn voor kinderen die even een extra zetje nodig hebben, extra oefening of een andere uitleg.

We hebben bij Obalo veel mogelijkheden voor hulp en in een gratis adviesgesprek bespreken graag met u wat de beste keuze is voor uw kind. Op basis van alles wat u vertelt, kunnen we u advies geven over bijvoorbeeld een onderzoek, privébegeleiding of hulp in de studeerkamer. Het gesprek is gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Fill out my online form.

rust thuis
In het gesprek waarin wij de problemen van ons kind hebben beschreven bleek dat jullie hierin niets konden betekenen. Maar vervolgens kregen we tips waar we wel terecht zouden kunnen. Deze hebben we opgevolgd en daar zijn we tot op de dag van vandaag nog erg blij mee! Obalo nogmaals heel hartelijk bedankt!

Ouders