Een maatwerktraject na vergoede dy slexiezorg

Deze pagina is voor u als uw kind een periode lang vergoede dyslexiezorg heeft gehad.
Een maatwerktraject na vergoede dyslexiezorg kan verstandig zijn!

maatwerktraject na dyslexiezorgWaarschijnlijk is uw kind wel mooi vooruit gegaan tijdens de periode van behandeling, en gaat het al iets beter met het lezen en/of het spellen. Maar… dyslexie gaat niet over. We merken dat ook na een behandelperiode veel kinderen moeite blijven houden met lezen, spellen, begrijpend lezen, taal of het leren van Engelse woordjes. En soms is er – door alle tijd en energie van het oefenen – op een ander gebied een achterstand ontstaan. U wilt natuurlijk dat de positieve ontwikkeling zich voortzet. En daar kan extra hulp bij nodig zijn.

Bij Obalo kunnen wij uw kind verder helpen, precies met dat wat hij of zij nodig heeft. Samen met u én met uw kind bespreken waar de problemen nog zitten en wat hij/zij beter zou willen kunnen. En daar maken we dan een passend plan voor, dat soms nog wat lijkt op wat er al is gedaan, maar soms ook echt heel anders is. We passen ons programma namelijk aan op uw kind. Hulp op maat dus.

We hebben zelf ruim 10 jaar lang vergoede dyslexiezorg gegeven, dus we weten wat er (wel en niet) in de behandeling aan de orde is gekomen en op welke manier. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we uw kind niet ineens heel andere dingen proberen te leren, maar sluiten we er netjes op aan.

Is dat misschien interessant voor uw kind? Maak dan gewoon even een afspraak voor een gratis adviesgesprek. We leggen u dan precies uit wat we voor uw kind kunnen betekenen. HIER kunt u zich voor zo’n gesprek aanmelden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.


zelfverzekerd

PS1: Heeft uw kind nog geen vergoede dyslexiezorg gehad maar denkt u dat uw kind wel ernstige dyslexie heeft? Overleg dan met school of uw kind daarvoor aangemeld kan worden en meld hem/haar dan HIER aan.

PS2: Komt uw kind niet voor vergoede dyslexiezorg in aanmerking, maar denkt u wel dat hij/zij dyslexie heeft? Maak dan een afspraak met ons voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertellen wij de mogelijkheden voor een onderzoek bij Obalo.

PS3: Heeft uw kind dyslexie maar krijgt hij geen vergoede dyslexiebehandelingen? Ook dan kunnen we helpen. Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!