- welkom bij -

LeesInzicht Professional Members

Dit is de plek waar jij als LeesInzicht Professional Member alles kunt vinden wat hoort bij jouw membership. Je vindt hier Literatuur, voorbeeldlessen, vlogs en blogs; alles om jouw kennis te vergroten en zo het leesbegrip van zo veel mogelijk kinderen en jongeren te kunnen verbeteren. Wekelijks wordt er inhoud toegevoegd, dus kom regelmatig even terug!
Scrol naar beneden om de inhoud te zien.

Bekijk per onderwerp

Klik op een van de onderwerpen en zie alle materialen en lesvoorbeelden die beschikbaar zijn.

Voor LeesInzicht Professional Members

Hier vind je literatuur, lesvoorbeelden en nog veel meer: een steeds voller wordende kennisbank over leesbegrip!

Gratis

Hier vind je gratis artikelen, lesvoorbeelden en andere handige dingen over leesbegrip, ter inspiratie voor jou!

Voor LeesInzicht Professional Members

Hier vind je alle materialen en lesvoorbeelden die te maken hebben met visualiseren. Visualiseren is de absolute basis van leesbegrip en het is voor kinderen ook vaak superleuk om hier mee aan de slag te gaan!

Voor LeesInzicht Professional Members

Hier vind je alle materialen en inspiratie die rechtstreeks te maken heeft met Verbinden. Dit lijkt vaak het meest abstracte onderdeel van het LeesInzicht model, maar het valt echt best mee. Zeker met behulp van de kennis en voorbeelden die ik hier met je deel.

Voor LeesInzicht Professional Members

Begrip controleren is - gek genoeg - vaak iets wat kinderen niet doen tijdens het lezen. Hier vind je alle materialen en lesvoorbeelden die met het controleren te maken hebben.


Hallo,

Welkom bij de "club"!

Net als jij heb ik het maar al te vaak ervaren: dat je een cursus hebt gevolgd en enthousiast terug komt. Of dat je een geweldig boek hebt gelezen en je vást van plan bent om te gaan doen wat je hebt geleerd. En dat dat dan toch niet helemaal lukt. Er zijn dan vaak net nog wat vragen en wat drempels waardoor het niet lukt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Vandaar dat ik heb gezorgd voor een beetje extra steun van mij en de andere LeesInzicht Professional Members. 

Uiteraard mag je mij altijd e-mailen met LeesInzicht gerelateerde vragen. Maar ik hoop ook op je actieve betrokkenheid in de LinkedIn groep, door vragen te stellen of mee te denken met anderen. Samen kunnen we heel veel kinderen en jongeren helpen aan meer LeesInzicht!

Elvira Pont
LeesInzicht van OBALO

>