Vooruit met bijlesmeester Ruben!

Bijles van Ruben is voor kinderen van de basisschool en eventueel de brugklas, die op school iets lastig vinden. Zoals lezen, rekenen, begrijpend lezen of spelling. Of die in de brugklas wat op gang geholpen moeten worden. Die geen (duurdere) specialistische hulp nodig hebben maar wel behoefte hebben aan extra uitleg en een andere manier van oefenen.

Bijles van Ruben is voor kinderen die hulp kunnen gebruiken bij:

  • rekenen, lezen, spelling (dictee), begrijpend lezen
  • het maken van een werkstuk of spreekbeurt
  • het leren van een proefwerk
  • het voorbereiden voor de citotoets/eindtoets


Ruben is een rustige, sportieve vierdejaars student aan de opleiding tot leraar Basisonderwijs, die vorig schooljaar is begonnen bij Obalo als bijlesmeester. 

Basisschool

Hij is supergoed in extra uitleg geven aan kinderen die op school moeite hebben met een schoolvak. Zoals rekenen of lezen. Hoe fijn is het dan dat je door bijles van Ruben het rekenen wél gaat snappen of dat je  beter wordt in lezen of spellen!

Ook bij het leren van een proefwerk (bijv. topografie), het voorbereiden van een spreekbeurt of het maken van een werkstuk kan Ruben helpen. Veel kinderen vinden het lastig om te beginnen of om structuur aan te brengen in alles wat ze willen vertellen, Daar kan Ruben bij helpen! Dat scheelt thuis gedoe en stress en je kind leert hoe het werkt, ook voor een volgende keer. 

Weet je dat Ruben ook kan helpen om je kind goed voorbereid aan de (cito) eindtoets te laten beginnen? Als je kind beter weet wat er gaat komen, is het minder spannend en kan hij/zij beter laten zien wat hij/zij kan.

Brugklas

In de brugklas worden ineens heel andere dingen van een kind gevraagd: proefwerken leren, plannen, huiswerk maken... Als dat nodig is, kan Ruben ook hierbij helpen. Zo zorg je dat je kind een vliegende start maakt op het Voortgezet Onderwijs!

Bijles van Ruben

De bijles is alleen voor jouw kind.

Een-op-een begeleiding werkt vaak het beste: Ruben kan zijn uitleg nauwkeurig aanpassen op je kind en precies met je kind oefenen wat nodig is voor betere cijfers en meer zelfvertrouwen.

PLezier maken hoort erbij

Bijles moet ook leuk zijn, want dan leer je gewoon veel meer. En daar zorgt Ruben zeker voor!

rekenen

Kennis van zaken

Ruben is student aan de Pabo en heeft alle nieuwe inzichten op school en op zijn stage geleerd. Hij werkt drie dagen per week op een basisschool, dus hij weet precies wat op welk moment wordt aangeboden en hoe.

Praktisch

Bijles van Ruben is altijd op zaterdag. Ruben houdt rekening met bijv. sportwedstrijden zodat je kind niks hoeft te missen. 

De bijles wordt gegeven bij Obalo, of online, als dat nodig of handig is. Bijles van Ruben is individueel (een leerling tegelijk), dus je kind krijgt alle aandacht. Zo kan hij goed merken of je kind zijn uitleg heeft gesnapt en zien wanneer je kind nog even wat extra moet oefenen. Voor de beste resultaten en meer zelfvertrouwen!

Ik wil bijles van Ruben voor mijn kind

Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen hoeveel plek Ruben nog heeft, hoe u uw kind kunt aanmelden en wanneer Ruben met uw kind kan starten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>