Vooruit met bijles bij Obalo

Vorig schooljaar heeft Marit Rouwenhorst bij Obalo op de zaterdag bijles gegeven, maar nu geeft ze het stokje door aan Pabostudent .Ruben!

Bijles van Ruben is voor kinderen van de basisschool en eventueel de brugklas, die op school iets lastig vinden. Zoals lezen, rekenen, begrijpend lezen of spelling. Of die in de brugklas wat op gang geholpen moeten worden. Die geen (duurdere) specialistische hulp nodig hebben maar wel behoefte hebben aan extra uitleg en een andere manier van oefenen.

Er is uiteraard overleg door Ruben met de specialisten van Obalo over de beste aanpak, zodat uw kind er ook echt iets aan heeft. Er wordt een plan gemaakt en alle materialen en hulpmiddelen die de specialisten ook gebruiken kunnen worden ingezet. De bijles wordt gegeven bij Obalo, of als dat nodig is (bijvoorbeeld in het geval van een lockdown, coronaklachten of quarantaine) online.

Ruben kan kinderen helpen van groep 3 t/m 8, die moeite hebben met lezen, spellen, begrijpend lezen of rekenen. Ook kan het brugklassers op weg helpen bij het leren en plannen.

Oja: omdat Ruben (nog) geen specialist is, liggen de kosten voor die hulp lager, namelijk 17,50 per uur.

Bijles van Ruben is individueel (een leerling tegelijk), dus uw kind krijgt alle aandacht.

rekenen
Oh ja ... had nu een 8 voor begrijpend lezen! Ga lekker door met Marit! Hij vindt 't Superleuk!

Moeder van een leerling groep 8

Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen hoeveel plek Ruben nog heeft, hoe u uw kind kunt aanmelden en wanneer Ruben met uw kind kan starten.

Twijfelt u of hulp van Ruben voldoende is voor uw kind? Dan is een gratis adviesgesprek verstandig. HIER kunt u daarvoor een afspraak maken.