Vooruit met bijles van Marit

Nieuw in het schooljaar ’19-’20: bijles van Marit in Raalte
(LET OP: de bijles van Marit zit vol tot maart… Heeft uw kind toch hulp nodig? Neem dan even contact met ons op: info@obalo.nl)

MaritKent u Marit al? Marit Rouwenhorst zit in het vierde jaar van de Pabo en is dus bijna afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. Ze is een lieve en talentvolle juf en ze geeft bij Obalo  op zaterdag bijles aan kinderen van de basisschool die iets op school lastig vinden. Zoals lezen, rekenen, begrijpend lezen of spelling. Die geen (duurdere) specialistische hulp nodig hebben maar wel behoefte hebben aan extra uitleg en een andere manier van oefenen.

Marit overlegt in elk geval met de specialisten van Obalo over de beste aanpak, zodat uw kind er ook echt iets aan heeft. Ze maakt een plan en beschikt over alle materialen en hulpmiddelen die de specialisten ook gebruiken. De bijles wordt gegeven bij Obalo.

Leuk om te weten: Marit is de dochter van Elvira (de “baas” van Obalo) dus het onderwijs zit haar in het bloed. Ze werkt in het schooljaar 2019-2020 als juf van groep 3/4 op de Heilig Hartschool in Lemelerveld.

Marit kan kinderen helpen van groep 3 t/m 8, die moeite hebben met lezen, spellen, begrijpend lezen of rekenen. Of als het voorbereiden van een spreekbeurt lastig is, of het leren van een toets. Ook kan ze brugklassers op weg helpen bij het leren en plannen.

Oja: omdat Marit (nog) geen specialist is, liggen de kosten voor die hulp lager, namelijk 10 euro voor 40 minuten les of 15 euro voor een uur.

Bijles van Marit is individueel (een leerling tegelijk), dus uw kind krijgt alle aandacht. Op verzoek en in overleg met Marit is een tweetal soms ook mogelijk, maar de (toch al lage) prijs per kind blijft dan gelijk.

rekenen
Oh ja ... had nu een 8 voor begrijpend lezen! Ga lekker door met Marit! Hij vindt 't Superleuk!

Moeder van een leerling groep 8

Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen hoeveel plek Marit nog heeft, hoe u uw kind kunt aanmelden en wanneer Marit met uw kind kan starten.

Twijfelt u of hulp van Marit voldoende is voor uw kind? Dan is een gratis adviesgesprek verstandig. HIER kunt u daarvoor een afspraak maken.