bijles op maat en huiswerkbegeleiding

BASISONDERWIJS: PRIVÉBEGELEIDING

Gaat het leren lezen, spellen of rekenen van uw kind niet naar verwachting? Dan kunnen wij helpen met begeleiding. We zetten onze kennis en jarenlange ervaring in om eruit te halen wat erin zit.
Lees meer

ONDERZOEK

Soms is het niet duidelijk waarom er op school iets niet goed lukt. Wij kunnen onderzoek doen om erachter te komen wat er aan de hand is. Zo kan uw kind op de best passende manier worden geholpen.
Lees meer

VOORGEZET ONDERWIJS: STUDIECOACHING

Gaat het op de middelbare school niet lekker met uw kind? Wij helpen met leren leren, plannen, een rustige werkplek en alles wat nodig is om het zo snel mogelijk zelf te kunnen.
Lees meer

GUNT U UW KIND ZO SNEL MOGELIJK HULP?

Bel of e-mail ons voor een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Bijles op maat en huiswerkbegeleiding

Gunt u uw kind betere schoolprestaties en meer zelfvertrouwen? Wij helpen kinderen en jongeren met met privébegeleiding (bijles op maat), huiswerkbegeleiding of een onderzoek.

Als het met het leren op school niet goed gaat, dan wordt daar op school van alles aan gedaan. Maar soms helpt dit niet voldoende. Bijvoorbeeld omdat het kind of de jongere meer hulp nodig heeft dan de school kan bieden. Of omdat er een andere aanpak nodig is.

Gaat het bij uw kind op school niet zoals gehoopt of verwacht? Vallen de cijfers tegen, is uw kind gefrustreerd, leert uw puber (veel) te veel of (veel) te weinig? Heeft zijn of haar zelfvertrouwen eronder te leiden of geeft het spanningen thuis? Kom dan snel langs voor een gratis adviesgesprek.

aan het werk bij Obalo

Waarom bijles op maat en huiswerkbegeleiding bij Obalo?

Wij zijn gespecialiseerd in de leerpsychologie: dus we weten wat er allemaal bij het leren komt kijken. Het is geen kwestie van iets gewoon nog een keer uitleggen en zeker niet van alleen maar extra oefenen. Wij weten wat een kind moet kunnen om stappen te kunnen maken. Het verbeteren van het werkgeheugen bijvoorbeeld. Of op een veel effectievere manier lezen of leren.

Vanuit dit specialisme én onze jarenlange ervaring leggen wij snel de vinger op de zere plek, en kunnen we heel gericht met uw kind aan de slag. We zorgen dat uw kind zo snel mogelijk zo zelfstandig mogelijk verder kan. Met goede resultaten. En meer zelfvertrouwen.

Wij helpen basisschoolkinderen, maar ook leerlingen van het Voortgezet Onderwijs en hoger bij bijvoorbeeld:
lezen - spellen - dyslexie - begrijpend lezen - rekenen - Engels/Frans/Duits - concentreren - leren leren - plannen - samenvatten

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER OBALO

Wij zijn je dagelijks nog altijd dankbaar voor jouw enorme inzet voor Joshua en de ondersteuning aan ons.... Een vakvrouw met ❤️ voor de zaak. Josh begint morgen aan zijn nieuwe avontuur en heeft zich uit de naad gewerkt om naar de VMBO te kunnen... Het is hem gelukt en daar heeft Obalo het fundament voor gelegd. Thanx 🙏

FIONA STOREY

Ouder

Goede diagnosestelling van waaruit we hem verder kunnen helpen. Het is voor Thijs een startpunt om verder te werken aan zijn zelfstandigheid en leesvaardigheden.

M. Snijders

Ouder

Gerichte oefeningen bij onderdelen van de rekentoets. Door te oefenen heeft Jort meer zelfvertrouwen gekregen in het maken van de toets.

J. Menkveld

Ouders

Zijn niveau is verbeterd, maar nog belangrijker: hij heeft geen hekel meer aan lezen! En dat is de echte winst!

Ouder van Joost

Betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Wij helpen uw kind met privébegeleiding (bijles), onderzoek en huiswerkbegeleiding.

Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

DIPper of KIKker?

Zwervend op Pinterest zag ik een plaatje voorbijkomen met de titel: Ben jij een DIPper […]

anticiperen of anti-ciperen

Tijdens mijn rijlessen, ruim 30 jaar geleden, hoorde ik het woord anticiperen voor het eerst. […]

puber denkt na

Een goed cijfer of tijd hebben voor je vrienden…

"Een jongen heeft geleerd voor een proefwerk Engels en vlak voor het avondeten overhoort zijn […]

Planningwize

Obalo heeft ook een "zusje" voor volwassenen die moeite hebben met plannen en tijd: Planningwize.
Is dat herkenbaar voor u? Neem dan eens een kijkje op www.planningwize.nl