Wat is Obalo

Obalo is de orthopedagogiek- en RT-praktijk in Raalte voor betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen voor alle kinderen en jongeren.

Met de juiste vaardigheden, zelfvertrouwen en hulp kan elk kind op zijn eigen niveau goed uit de verf komen en een plezierige schooltijd hebben. 

Omdat dat niet altijd vanzelf gaat, is Elvira Rouwenhorst-Pont in 2002 begonnen met Obalo, de praktijk voor Remedial Teaching & orthopedagogiek in Raalte. Ze begon in haar eentje met een enkele leerling, maar inmiddels werken 15 mensen bij Obalo die samen wekelijks honderden kinderen en jongeren vooruit helpen.
Kinderen zijn uniek en maken een eigen ontwikkeling door. Wij willen graag dat ze sterk in hun schoenen staan en een goede groei doormaken, zodat ze zichzelf nu en later zo zelfstandig mogelijk kunnen redden. Dat is onze missie. We leren uw kind:

  • welke manier van leren het beste bij hem of haar past
  • op een positieve manier naar zichzelf te kijken: wat gaat al goed en wat moet je nog leren
  • zelfstandig zo goed mogelijk te presteren

We helpen elk kind om eruit te halen wat erin zit. Dat is belangrijk voor het zelfvertrouwen van nu, én voor een beter toekomstperspectief.

Obalo is gevestigd in Raalte-Noord, in een nieuw gebouwde praktijk waar wij sinds 2012 werken. De laatste jaren is de vraag om onze hulp zo erg gegroeid, dat we zelfs daar niet alle kinderen en jongeren meer kwijt kunnen. Vandaar dat we er nu een tweede vestiging bij hebben: ObaloXL, speciaal voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs en hoger. De praktijk aan de Sperwer 17A in Raalte is vooral bedoeld voor basisschoolkinderen. We helpen er kinderen met alle basisschoolvakken, met dyslexiebehandelingen, onderzoeken en cursussen.

Wilt u contact met Obalo? Klik hier voor de website: www.obalo.nl

 

 

Sperwer 17apraktijk2praktijksperwer-large  

8103 CH Raalte

0572-850400
info@obalo.nl