Wie werken bij Obalo? Wat voor mensen zijn het en waarom kunnen zij je kind helpen met het leren? Natuurlijk wil je dat ook weten. Hier stellen wij ons aan je voor, zodat je ons al een beetje kent voor je bij ons binnenstapt.

Elvira Pont

Elvira Pont is in 2001 gestart met Obalo. Ze werkt bij Obalo als Remedial Teacher en psychodiagnostisch specialist. Oftewel: een specialist in leren.

agnes

Agnes Eisses werkt ook al heel wat jaren bij Obalo. Zij is Remedial Teacher en studiecoach.
Dus ook een specialist in leren!

Elvira, wat betekent Obalo voor jou?
Mensen vragen wel eens: als je 3 miljoen wint, zou je dan stoppen met werken? En dan zeg ik altijd NEE! We doen zoveel voor - vooral - het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren, dat ik daar nooit mee zou willen stoppen. Dus zoveel betekent het voor mij.

Heb je ook hobby’s?
Ja! Ik speel heel graag golf, ik zing en ik lees graag en vind spelletjes doen ook erg leuk. Ik luister graag naar muziek, en ik houd van klessebessen.

Agnes, wat betekent Obalo voor jou?
Afwisselend werk; geen dag is bij Obalo hetzelfde en ik leer zelf ook veel nieuwe dingen. Ik kan er ook enorm van genieten als een leerling aan het eind van een traject zichzelf en zijn manier van leren beter heeft leren kennen en trots is op zichzelf!

Heb je ook hobby’s?
Jazeker! Wandelen, dikke boeken lezen, schrijven, tekenen, koken en lekker eten.
Oh, en dan vergeet ik zingen nog!


Stephanie is onze huiswerkbegeleider in de Studeerkamer. Zij zorgt ervoor dat iedereen daar doet wij hij of zij moet doen en het rustig blijft. Natuurlijk legt ze ook wel eens iets uit of doet ze voor de afwisseling heel even een spelletje 

Stephanie, wat betekent Obalo voor jou?
Ondanks dat ik vanaf maart 2022 officieel bij Obalo werk heb ik al langer connecties met Obalo. Als bijbaantje heb ik 'vroeger', zo'n 15 jaar geleden, bij Obalo schoon gemaakt. Dit was toen nog aan de Schapenstraat in Raalte (tussen de Aldi en de Action). Mijn beeld van Obalo was altijd professioneel, kundig en behulpzaam. Tijdens mijn huidige werkervaring bij Obalo ben ik erachter gekomen dat Obalo naast deze kenmerken ook heel gezellig, openminded en eigen is! 🙂

Heb je ook hobby's?
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, ik zit op naailes en verkoop wel eens wat leuke handgemaakte cadeautjes. Daarnaast houd ik van films en series en lekker eten!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>