Werkwoordspelling 't Sexy Fokschaap voor Ouders

Grappig hè, die foto's hiernaast. Of ziet u niet wat er mis is? Dan is deze cursus werkwoordspelling misschien wel een goed idee...

Het onderste bord is nog niet zo'n groot probleem; het is hooguit slordig. Al zal het sommige mensen misschien ook wel wat afleiden tijdens het rijden.
Het bovenste bord mogen ze bij mij in de straat wel neerzetten ;-)

 

Op de basisschool heeft u de werkwoordspelling wel geleerd en waarschijnlijk op de middelbare school ook. Misschien begreep u het toen ook al niet en had u lage cijfers. Of schreef u op uw gevoel wel veel woorden goed, maar komt u nu in de knoop met bijvoorbeeld de vele Engelse werkwoorden die we gebruiken: ge-e-maild, deletete, dat soort woorden.

 

Helemaal bij de tijd zijn met de werkwoordspelling, zoals die tegenwoordig op school wordt aangeboden?

U wilt uw kind best wel helpen, maar krijgt steeds opmerkingen van uw puber. Wat blijkt? Op school wordt de werkwoordspelling anders aangeboden dan u zich van vroeger nog kunt herinneren.

Maakt dat u onzeker of juist nieuwsgierig?

Dan is deze verkorte versie van de cursus ’t Sexy fokschaap echt iets voor u. We laten u zien hoe de werkwoordspelling tegenwoordig op school wordt aangeboden, zodat u daarna met een gerust hart uw kind bij zijn of haar huiswerk kunt helpen.

Wilt u leren hoe het zit?

U kunt zich hier aanmelden:  Ik wil dat wel leren! 

Kosten

De cursus kost € 115,- inclusief oefenmaterialen.
Ouders van (oud-)leerlingen van Obalo betalen voor deze cursus € 95,-

Praktische informatie

  • Locatie: Obalo XL, Drostenkamp 1a in Raalte
  • 3 lessen van 1 uur