Zelfbeeldtraining voor tieners: KOOK!Kracht XL

We horen het vaak: pubers die te negatief over zichzelf denken, waardoor ze minder makkelijk contact maken met anderen en te weinig voor zichzelf opkomen.

Daarom hebben we binnenkort een unieke training, om ze weer positiever over zichzelf te leren denken, speciaal voor scholieren in klas 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs.

Bij Obalo hebben we KOOK!Kracht ontwikkeld: een training voor kinderen die worstelen met hun onzekerheid. We geven deze training al jaren met succes aan basisschoolkinderen. De basisaspecten zijn de belangrijkste ingrediënten van de training: 

En deze aspecten zorgen ook bij de tieners voor een positief zelfbeeld!

Ze leren positiever over zichzelf te denken, onder andere tijdens het maken van simpele kookopdrachtjes. Die zorgen ervoor dat onderling gesprekjes op gang komen, net als vroeger bij de afwas.

Dit is echt iets voor mijn kind

Is uw tienerzoon of -dochter ook te vaak negatief over zichzelf? Meld hem of haar dan aan voor deze training! 
Voor de training start, hebben we een gesprek met u en uw zoon of dochter, zodat we samen kunnen beoordelen of dit echt de juiste stap is voor hem of haar. 

Ik wil graag hulp voor mijn zoon/dochter  

 

Kosten

Deze training kost € 297,- inclusief:

  • 6 lessen van 90 minuten
  • 2 oudergesprekken
  • welkom bij KOOK!Kracht XL pakket met schort

Praktische informatie

  • Locatie: Obalo XL, Drostenkamp 1a in Raalte
  • 6 wekelijkse lessen van 90 minuten
  • De groep bestaat uit maximaal 6 leerlingen

Data

Geen evenementen
 

Misschien ook interessant voor u:

 

KOOK!Krachtkrant

Wilt u tips en recepten ontvangen? Meld u dan aan voor de KOOK!Krachtkrant. Als dank krijgt u direct een recept: "een mandje vol moois"!

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled