Snellezen en mindmappen

Hoe zou u het vinden als u veel sneller zou kunnen lezen? Iedereen die veel moet lezen, voor school, studie of werk, zou dat natuurlijk geweldig vinden.

Snellezen is een techniek die iedereen vanaf een jaar of 12 kan leren. Met als gevolg: tot wel 5 keer sneller door al het leeswerk heen! Met deze cursus kan dat!

Om op een slimme, snelle, prettige, effectieve manier alles samen te vatten, leren we onze cursisten ook de principes van het mindmappen. Mindmappen is ook te gebruiken als voorbereiding op bijvoorbeeld een spreekbeurt, presentatie of onderzoek. Echt superhandig. 

Snellezen en mindmappen is een korte cursus van 2 x 1,5 uur of 3 x 1 uur. Binnen no time leer je de kneepjes van dit "vak". En de technieken kun je meteen gebruiken!

Dat wil ik ook leren!

Wil je dit ook leren? Of wilt u als ouder graag dat uw kind dit bij ons gaat leren? Laat het ons dan weten via onderstaande knop. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. We laten dan zo snel mogelijk weten wanneer de volgende cursus van start kan gaan.

 Dat lijkt mij wel wat! 

Kosten:

De cursus kost € 129,- inclusief oefenmaterialen.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een intensievere privécursus van 4 x 45 minuten. De kosten daarvan zijn € 179,-. Aan u de keuze!

Praktische informatie:

  • Locatie: Obalo XL, Drostenkamp 1a in Raalte
  • inclusief Handout, stiften, leesplank en pointer

 

In-company

We kunnen deze cursus ook geven als in-company training voor bedrijven en scholen. Bent u daarin geïnteresseerd? Stuur ons dan een berichtje zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Data

Deze cursus start bij voldoende aanmeldingen. We laten u dan zo snel mogelijk weten wanneer de volgende cursus van start kan gaan.

Wilt u het individuele traject? Dan starten we in overleg met u/uw kind.

Geen evenementen
 

Misschien ook interessant voor u: