ObaloXL aanbod

ObaloXL aanbod

We willen dat elke leerling met onze begeleiding zo snel mogelijk zelfstandig verder kan. Dat is ons streven.

Er zijn 7 factoren die een rol spelen bij schoolsucces: motivatie, zelfvertrouwen, inzicht in jezelf, kunnen plannen, kennis van manieren om te leren, focus, en basiskennis van vakken. Deze factoren hebben effect op elkaar en op de resultaten. Obalo XL helpt leerlingen van het voortgezet onderwijs en hoger bij al deze factoren, met studiecoaching, begeleiding, een rustige werkplek of een cursus. Het is maar net wat nodig is.

Onze persoonlijke aanpak en kwaliteit zorgt dat ze zelf hun brein in beweging leren zetten.

Met als resultaat: betere cijfers, meer zelfvertrouwen en een fijnere sfeer in huis. Er zijn verschillende vormen van begeleiding mogelijk. Van zeer uitgebreide begeleiding tot zelfstandig werken op een rustige werkplek. Obalo XL biedt voor iedere portemonnee betaalbare kwaliteit.

Wat past het beste bij uw kind? We helpen u graag met kiezen. Klik HIER om contact met ons op te nemen.

Subcategorieën

ObaloXL Studiecoaching

Loop je vast met het plannen en organiseren van je leerwerk? Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Dan is studiecoaching een uitkomst. Samen met jou maken we een plan en coachen we je om het nu wél te laten lukken!

Toon items...

ObaloXL Huiswerkhulp

Studiecoaching is niet altijd nodig. Misschien is het voor jou genoeg om je even op weg te helpen. Dat we even controleren of je planning klopt en je alles hebt gedaan. Of dat we gewoon zorgen voor een rustige plek om te werken, in onze "bovenkamer". 
Ook dat kan bij ObaloXL.

Toon items...

ObaloXL Begeleiding (bijles)

Krijg je iets maar steeds niet goed onder de knie? Mis je misschien basiskennis? Of heb je dyslexie of zo? Dan is onze begeleiding een goed idee. Meestal individueel, maar soms ook in kleine groepjes. We doen dit voor rekenen en voor de "talige" vakken, maar er komen ook jongeren bij ons voor hulp bij het leren van bijv. rijles-theorie.

Toon items...

ObaloXL Onderzoek

Soms lukken er dingen niet goed op school, maar is het niet zo duidelijk hoe dat komt. Wij kunnen daar samen met jou onderzoek naar doen. We bekijken dan vooral hoe informatie in jouw brein wordt verwerkt en gaan we op zoek naar antwoorden.

Misschien heb je bijvoorbeeld toch dyslexie of een concentratiestoornis. Of kan je brein niet goed in stappen denken. Het kan ook zijn dat je werkgeheugen minder handig werkt.

Dat zijn zo maar een paar voorbeelden van waar we naar kunnen kijken.

Als we begrijpen waarom iets niet goed lukt, dan weten we ook wat je nodig hebt om het toch te kunnen leren.

Toon items...

ObaloXL Cursussen

We geven verschillende handige cursussen, zoals:

  • Snel Leren = Leuk Leren
  • Op weg naar Snel Leren = Leuk Leren
  • Werkwoordcursus "'t Sexy Fokschaap"
  • Reken mee naar PABO-2
Toon items...