Online begeleiding: gewoon vanuit je huis

Het corona-virus en alle maatregelen daaromheen gooien alles flink op zijn kop. Ook nu de basisschoolkinderen weer naar school gaan, is ons leven verre van normaal. En veel kinderen en jongeren hebben het nu extra moeilijk met wat ze al lastig vonden op school: een bepaald vak, of leren en plannen.


Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te kunnen helpen , maken we extra ruimte vrij in onze agenda's.
Ook wij kunnen nu veel minder, dus dat zorgt voor wat tijd.


Alle "normale" hulp blijven we gewoon bieden. U kunt nog steeds kiezen voor trajecten van bijvoorbeeld 12 of 20 lessen. Zolang dat nodig is, doen we dat online en wanneer het weer kan en mag kunnen we weer overgaan naar "live" begeleiding in de praktijk in Raalte.


Wat bieden we nu extra?

Binnen de mogelijkheden van onze agenda's spreken we tot de zomervakantie net zoveel lessen af als u wilt. Een keer in de week of vaker, zolang het pas, kan het.


Omdat we snappen dat u niet zeker weet of online begeleiding werkt voor uw kind bieden we u 2 gratis online lessen* aan om het uit te proberen. 

In een gratis adviesgesprek (telefonisch of via beeldbellen) vertelt u waar u zich zorgen over maakt en leggen wij uit hoe we dat kunnen oplossen.

We kunnen heel gericht aan de slag met (een deel van) het vak dat uw kind lastig vindt. breuken bijvoorbeeld, grammatica (de "d's en de t's) of het maken van een slimme samenvatting. De begeleiding verschilt inhoudelijk niet van wat we anders doen.


Lees hier meer over wat we kunnen doen voor


Ook breintraining is mogelijk (en vaak verstandig), om het werkgeheugen van uw kind te verbeteren, vlotter te leren redenen of  "breinfitter" te worden.

Klik hier voor meer informatie over onze breintrainingen.


Wat thuis nodig is, is een laptop/computer/tablet met een camera en microfoon, en een rustige plek voor uw kind.


We spreken elkaar in een gratis adviesgesprek online of aan de telefoon. En op de afgesproken dagen en tijden gaan wij met uw kind aan de slag. Zo eenvoudig is het.


*dit geldt voor begeleiding van Agnes en Elvira én voor Bijlesmeester Ruben

Maak een afspraak 

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op. Ook in vakanties.

Let op:  vol = helaas vol...