Online begeleiding: gewoon vanuit je huis

Voor iedereen die wél onze hulp wil, maar voor wie de afstand te ver is, is er de mogelijkheid voor online begeleiding*. We hebben in de coronaperiode veel online les gegeven, en we hebben gemerkt dat dit in vrijwel alle gevallen ook prima werkt! 


Voor middelbare scholieren in onze regio is het vaak zelfs extra handig: 

  • niet heen-en-weer hoeven fietsen
  • geen last van regen of de schemering
  • makkelijk schoolwerk delen op het scherm

Maar ook voor leerlingen (voortgezet onderwijs en hoger) die echt verder weg wonen biedt het de mogelijkheid om te profiteren van onze hulp. Superfijn!

Hoe werkt het?

We maken een afspraak voor een online adviesgesprek ("live" mag ook) en daarin vertel je samen met je kind waarom jullie hulp willen. Wij leggen uit wat we voor je kind kunnen betekenen en bespreken welk traject verstandig is (12, 20 of 40 lessen, al dan niet met een breintraining daarbij).

Daarna maken we een afspraak voor een vaste lesdag en -tijd (die we uiteraard aanpassen bij een roosterwijziging) en kunnen we van start. 


Middelbare scholieren en studenten krijgen bij een traject een gratis schoolagenda t.w.v. €22,50 van ons. Die sturen we uiteraard ook naar jullie toe.

We kunnen heel gericht aan de slag met (een deel van) het vak dat je kind lastig vindt. breuken bijvoorbeeld, grammatica (de "d's en de t's) of het maken van een slimme samenvatting. De begeleiding verschilt inhoudelijk niet van wat we anders doen.


Lees hier meer over wat we kunnen doen voor


Ook breintraining is mogelijk (en vaak verstandig), om het werkgeheugen van je kind te verbeteren, vlotter te leren redenen of  "breinfitter" te worden.

Klik hier voor meer informatie over onze breintrainingen. 


Wat thuis nodig is, is een laptop/computer/tablet met een camera en microfoon, en een rustige plek voor uw kind.


*dit geldt voor begeleiding van Agnes en Elvira én voor Bijlesmeester Ruben

Maak snel een afspraak

Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op. Ook in vakanties.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>