Studeerkamer

Onze studeerkamer is een fijne plek voor alle leerlingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je kind gaat hier, onder toezicht maar in een rustige en vrij huiselijke omgeving, zelfstandig aan het werk. Onder het vriendelijke toezicht van onze huiswerkbegeleider Stephanie, die kan helpen plannen, overhoren of controleren.

Het is een rustige plek met weinig prikkels van buitenaf waar je kind er echt toe komt om huiswerk te maken of te leren. Misschien omdat er thuis stress is over het huis- en leerwerk. Of omdat er thuis gewoon teveel afleiding is, waardoor je kind zich niet tot leren kan zetten.

Scholieren die begeleiding krijgen van Agnes of Elvira mogen gratis gebruik maken van de studeerkamer.
Maar ook zonder privé begeleiding kun je huiswerk komen maken in onze studeerkamer, we werken dan met een strippenkaart zodat je kind kan komen wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld een paar keer extra voor een toetsweek.

Anti-stress

Huiswerk geeft vaak veel stress thuis: je kind werkt minder hard dan je zou willen en daarom moet je vaak mopperen. Of je kind heeft zelf last van de afleiding die er thuis allemaal is: mobiel, games, tv., lawaaiige broertjes of zusjes... 

Dus hebben we een plek voor je kind gemaakt: onze studeerkamer! Om de stress thuis te verminderen.


Praktisch

De Studeerkamer is open in schoolweken op dinsdag en donderdag van 14:00 - 17:00. Je kind maakt vooraf afspraken over de dagen en tijden met Stephanie zodat ze weet wie er komt. Natuurlijk kan je kind ook gewoon even langskomen om te zien of er plek is - we zitten vlák achter het Carmel College 🙂

Wil je meer weten of een strippenkaart kopen voor je kind? Hieronder zie je de mogelijkheden, maar we kunnen je natuurlijk ook nog meer vertellen over de Studeerkamer of over hoe we je kind nog meer kunnen helpen. Stuur ons dan gewoon even een berichtje.

KLEINE STRIPPENKAART: 6 X

Een kleine strippenkaart om de Studeerkamer uit te proberen of af en toe eens te komen werken. Gewoon een paar keer voor een toetsweek bijvoorbeeld. 

75,-

  • Strippenkaart van 6 keer
  • Dinsdag en/of donderdag van 14:00 - 17:00 m.u.v. schoolvakanties
  • Water, koffie, thee en kauwgum
  • Toezicht van Stephanie
  • Gratis wifi

LEKKER LANGE STRIPPENKAART: 20 

Je kind kan hiermee maar liefst 20 keer gebruik maken van de Studeerkamer.
Dus voor nog geen tientje per keer ontstress je je gezin en je kind. 

195,-

  • Strippenkaart van 20 keer
  • Dinsdag en/of donderdag van 14:00 - 17:00 m.u.v. schoolvakanties
  • Water, koffie, thee en kauwgum
  • Toezicht van Stephanie
  • Gratis wifi

Maak kennis met Stephanie

Hai, ik ben Stephanie, en ik ben de huiswerkbegeleider in de Studeerkamer van Obalo. 

Ik zorg ervoor dat de scholieren zich welkom voelen, goed voor zichzelf zorgen en dat ze aan het werk gaan. Uiteraard houd ik in de gaten dat het rustig blijft, maar daar hoef ik eigenlijk nooit iets voor te doen. 

Als het nodig is kijk ik even mee naar de planning, leg ik iets uit of overhoor ik. 

Stephanie Klein Woolthuis

Huiswerkbegeleider
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>