Wat kun je doen als je ontevreden bent?
Uiteraard doen wij er alles aan om goede trainingen en cursussen te verzorgen en om alles zorgvuldig te organiseren, om je te bieden wat wij beloven.
Mocht je als klant onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dat te bespreken. Je kunt je vraag of klacht doorgeven via de telefoon (0572-850400) of per e-mail (elvira@obalo.nl) aan Elvira Pont. Zij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen tot een oplossing te komen. In de meeste gevallen is er sprake van een misverstand, een menselijke fout of een onduidelijkheid. Als het maar enigszins mogelijk is, lossen we het zo op.  

Wat als je toch een klacht wilt indienen?
Als je er met Elvira toch niet uitkomt, of als je niet tevreden bent over de geboden oplossing, dan wordt je klacht voorgelegd aan de onafhankelijke derde: de heer Wilfried Bruggeman. Als je nadere vragen hebt of je er niet uitkomt, is het mogelijk de onafhankelijke derde per e-mail te benaderen.

Wat gebeurt er met mijn klacht?
Na ontvangst van een klacht wordt de klacht door deze onafhankelijke derde onderzocht, waarna eventueel een mondelinge behandeling plaatsvindt. Daarna neemt de onafhankelijke derde een bindende beslissing. Deze beslissing wordt schriftelijk vastgelegd en wordt genomen binnen drie weken na de mondelinge behandeling of, als er geen mondelinge behandeling heeft plaatsgevonden, binnen zes weken na de ontvangst van de klacht. Deze beslistermijn kan worden verlengd met nog een keer zes weken indien de behandeling van de klacht meer tijd nodig heeft.
Het bindende advies wordt binnen 4 weken nadat de beslissing is ontvangen door Obalo – LeesInzicht uitgevoerd.

Wat kost het indienen van een klacht?
Een klacht bij Elvira Pont indienen kost niets. Wil je een oordeel van de onafhankelijke derde? Dan betaal je €50,- als tegemoetkoming in de kosten. Als je ook een schadevergoeding eist, is dit €100,-. Deze kosten moet je betalen, ongeacht of je al dan niet in het gelijk gesteld wordt. In uitzonderlijke gevallen kan de onafhankelijke derde de verplichting tot een bijdrage kwijtschelden. De onafhankelijke derde kan een schadevergoeding toekennen tot maximaal de cursusgelden van de door jou gevolgde cursus, variërend van €97,- tot €750,- plus de bijdrage van €100.

  • Drostenkamp 1a, 8101BX Raalte
  • info@obalo.nl
  • 0572-850400

Stuur mij een berichtje

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>