Dank u wel!

Printen
  Webversie Obalo nieuws | februari 2019  
  ObaloKerst

HomeOnderzoekBegeleidingAdviesBlogOver ObaloObalo XLContact

Beste Bezoeker*, 

En dan is het alweer bijna kerstvakantie! Hoewel ik me vast had voorgenomen u wat vaker een mailtje te sturen dit schooljaar, is dat tot op heden niet gelukt. Misschien vindt u dat helemaal niet erg, maar van mijn kant voelt het alsof ik u een beetje verwaarloos. 

Hoe dan ook, in deze E-mail wil ik u in de eerste plaats bedanken. Veel mensen hebben ons bedankt in het afgelopen jaar, maar nu is het onze beurt: hartelijk dank voor uw bijzondere verhalen, voor uw inspiratie, voor uw unieke kind die onze leerling mocht zijn, voor uw goede mond-tot-mond verhalen over ons, voor wat we van u mochten leren en bedankt voor uw vertrouwen!

 

Tijd is een wonderlijk iets. Zó begin je een jaar en zó is het al weer om. Zó start je een schooljaar en zó zijn er al weer maanden voorbij. Zó maak je nieuwe voornemens en zó merk je dat je ze al lang weer vergeten bent…

 

In de tijd van 2017 hebben we bij Obalo en Obalo XL in totaal 3913 lessen gegeven, 141 nieuwe leerlingen mogen verwelkomen, 265 verschillende leerlingen geholpen (waarvan er 118 met vergoede dyslexiezorg) en zagen we gemiddeld 110 verschillende leerlingen per schoolweek!

 

Dingen veranderen ook in de loop van de tijd. In het afgelopen jaar is er voor mijzelf veel veranderd (het zal sommigen zijn opgevallen dat ik mijn meisjesnaam weer gebruik) en in het nieuwe jaar zal dat ook nog gevolgen hebben voor mij en mijn gezin. Voor Obalo betekent het dat we de praktijk aan de Sperwer op enig moment zullen inruilen voor een andere plek. Dat gaat mij uiteraard aan het hart, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we ook op een andere locatie fijn kunnen werken met onze leerlingen.

 

kerstkaart2017kleinOok bij Obalo is er het een en ander veranderd: zo hebben we enkele lieve collega’s zien vertrekken die zich op andere manieren verdienstelijk zijn gaan maken voor kinderen. Maar we hebben er ook weer lieve collega’s voor in de plaats gekregen. En bij twee collega’s is er in het afgelopen jaar een zoontje geboren.

 

De tijd gaat snel, vooral in deze periode zijn er ook veel momenten om even stil te staan. Stil te staan bij alles wat goed is, of fijn. Bij dingen die je gelukkig maken, of nu heel eventjes niet. Bij mensen die je - om verschillende redenen - mist, maar ook bij de mensen die wél om je heen zijn.

 

Ik wens u, mede namens mijn collega’s van Obalo, de tijd om stil te staan, te genieten, lief te hebben, herinneringen op te halen en herinneringen te verzamelen.
Prettige kerstdagen en een heel gelukkig 2018.

Elviramet vriendelijke groet,namens het hele team van Obalo

 

 naamelvira

  

*Wilt u dat we u anders aanspreken? Wijzig dit dan eenvoudig zelf via deze link

"Wij helpen kinderen en jongeren bij hun (leer)ontwikkeling, om op hun eigen manier het beste uit zichzelf te kunnen halen en weer trots op zichzelf te kunnen zijn."

---

Don't panic! - faalangsttraining voor pubers

Ziet uw kind teveel op tegen toetsen? Blokkeert uw kind in stresssituaties? Don't Panic!

Op donderdag 18 januari start de volgende training in een klein groepje.
Tijdstip: van 15.30 tot 16.30 

Locatie: Obalo XL (Drostenkamp 1a, Raalte)

Lees meer over deze training...

frtjan18

---

KOOK!Kracht voor kids start weer

KOOK!Kracht voor Kids leert kinderen om positief over zichzelf te denken. Door de kookopdrachtjes die we doen, wordt werken aan jezelf helemaal niet moeilijk of zwaar, maar juist leuk! 

We gaan na de kerstvakantie weer van start, in een doorlopende training. Zo hoeft uw kind niet te wachten tot er een volgende groep start, maar kan hij of zij meteen beginnen!

Op onze speciale KOOK!Kracht-site kunt u alles lezen over KOOK!Kracht en hoe u een afspraak kunt maken voor een gesprek met Elke, onze KOOK!Kracht-trainer.

Lees meer over KOOK!Kracht voor Kids... 

aank jan1

 

 

 ---

 

2praktijk

Bij Obalo helpen we alle kinderen en jongeren die op school bij een of meer vakken minder goed uit de verf komen dan verwacht. Gewoon omdat het even niet zo goed lukt, maar ook als er iets aan de hand is, zoals onzekerheid, dyslexie, dyscalculie of ADD.

We helpen hen met onderzoeken en begeleiding (zowel alleen als in een groepje). Ook geven we advies aan ouders en scholen.

 

Ons gespecialiseerde team bestaat uit remedial teachers en orthopedagogen met een onderwijsachtergrond waardoor we het onderzoek en de begeleiding af kunnen stemmen op de persoonlijke situatie en behoeften van het kind op school.

Hierdoor is onze hulp en advies op maat gemaakt! Wilt u weten wat we voor uw kind of leerling kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek via 0572-850400 of info@obalo.nl

 

Adres
 Sperwer 17a

8103 CH Raalte

Contact
www.obalo.nl
 info@obalo.nl
 0572-850400
Volg ons

facebook 04 twitter 01 linkedin 01
 
 
afmelden