[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

U komt op deze pagina via onze e-mail banner.

Via die banner onderaan onze e-mail zeggen we iets over een van onze diensten waarmee we uw kind kunnen helpen of melden we u een aanbieding.

Wat gaat het toch ontzettend snel… We zijn alweer een poosje bezig in het nieuwe schooljaar en de eerste cijfers zijn binnen. En misschien wordt u daar niet per sé vrolijk van. Als een kind iets lastig vindt op school kan er stress en frustratie ontstaan, bij het kind en misschien ook bij uzelf. Sommige kinderen hebben zichzelf onhandige manieren aangeleerd om te leren of te plannen. Waardoor ze meer tijd kwijt waren, met magere resultaten. En kinderen op de basisschool die frustraties opbouwden, dachten dat ze dom waren en een hekel kregen aan lezen of aan school.

Gelukkig is dat niet nodig: wij kunnen uw kind helpen*

Met als resultaat betere cijfers en vooral: meer zelfvertrouwen en een blijer kind.

Hier kunt u meer lezen over begeleiding door Obalo

Wilt u dat voor uw kind? Neem dan snel even contact op voor een gratis adviesgesprek* (u kunt ook op de banner hierboven klikken of ons een e-mail sturen).

*Let op: er is op dit moment beperkt ruimte beschikbaar voor een adviesgesprek en het is helaas niet mogelijk om direct te starten. We verwachten vanaf begin december weer een paar plekjes vrij te krijgen. Deze zijn ook zo weer vol, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak!

[siteorigin_widget class=”FT_Widget_Separator”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”FT_Widget_Heading”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_PostCarousel_Widget”][/siteorigin_widget]
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>