Sinds 2009 voerde Obalo in deze regio en ook op uw school vergoede dyslexiezorg uit. Na 10 jaar is Obalo in 2019 gestopt met de vergoede dyslexiezorg.

Dyslexiezorg vanaf nu in de regio Salland
Er zijn diverse aanbieders voor vergoede dyslexiezorg in deze regio, maar Obalo doet dat zelf dus niet meer. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Berkel B. 

Wat doet Obalo nog wel bij dyslexie?
Obalo doet dus geen vergoede dyslexiebehandelingen meer, maar blijft wel gewoon bestaan! Wij blijven begeleiding (remedial teaching) geven aan alle kinderen en jongeren die op school iets lastig vinden. Als ze moeite hebben met een bepaald schoolvak of met het leren en plannen. We doen dit  op school of bij ons in de praktijk aan de Drostenkamp 1a in Raalte.
Af en toe komt het voor dat een kind een bijzondere vorm van dyslexiebehandeling nodig heeft. Een regulier programma past niet altijd bij een kind. In dat geval kan, in overleg met de gemeente (die het traject betaalt), Obalo wél behandeling geven.

zelfverzekerd

Veel ouders kiezen na een vergoed dyslexietraject voor verdere begeleiding. Dat is bij ons nog steeds mogelijk. Meer informatie hierover en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u hier:
https://obalo.nl/maatwerktraject-na-dyslexiezorg